Cele mai banoase joburi part-time pe care le poti gasi

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 10:00
2780 citiri
Cele mai banoase joburi part-time pe care le poti gasi

Desi posturile cu jumatate de norma au fost primele restructurate pe timp de criza, iar companiile cu probleme se concentreaza pe angajatii full time, se mai gasesc si joburi din care se pot scoate bani frumosi, pentru suplimentarea veniturilor.

"Salariile mici sunt singurul motiv pentru care angajatii cauta venituri suplimentare. Cei mai tentati de un al doilea job sunt tinerii, salariile lor fiind in general insuficiente chiar si pentru cheltuieli elementare precum chiria si intretinerea. Al doilea job este pentru multi o chestiune de supravietuire, si nu o optiune", a declarat Daniel Stan, asistent de vanzari in cadrul companiei Lugera&Makler si membru al HR Club.

Cei mai avantajati de sistemul locurilor de munca part-time sunt cei care lucreaza in domeniul IT, ale caror venituri pot creste cu pana la 2.000 de euro pe luna.

In sectorul bancar, pentru un post de consilier, salariul oferit variaza de la 250 la 500 de euro pe luna.

"Totusi, majoritatea covarsitoare prefera colaborari mai mult sau mai putin informale, neputandu-se vorbi de o a doua slujba in adevaratul sens al cuvantului. Castigurile difera foarte mult de la caz la caz si niciodata nu sunt constante, insa, daca ar fi sa facem un top al castigurilor, acesta ar avea pe primul loc programatorii, urmati de contabili, instalatori, mecanici si profesori", ne-a mai declarat Stan.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#joburi, # part time, # salarii, # castiguri , #Stiri Locuri de munca