Cel mai mare mall din Romania va crea peste 5.000 locuri de munca

Joi, 20 August 2009, ora 15:31
3431 citiri
Cel mai mare mall din Romania va crea peste 5.000 locuri de munca

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania care va fi deschis la finele lunii septembrie, va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente, incepand cu anul acesta, majoritatea acestora fiind furnizate de retaileri, reiese dintr-un comunicat al AFI Palace.

Activitatile de administrare a mall-ului - intretinere, securitate, curatenie - vor furniza peste 500 de locuri de munca. In ceea ce priveste Real Hypermarket, deschis 24 de ore din 24, acesta va avea disponibile 300 de locuri de munca.

"Intrucat faza de constructie a proiectului nostru este foarte aproape de a se finaliza, am demarat deja o noua etapa la fel de importanta: recrutarea personalului. Alaturi de retailerii nostri ne concentram pe selectarea celor mai potriviti candidati (...)", a declarat managerul Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni Mega Mall, Israel Visel.

AFI Cotroceni Park este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice.

La finele lunii septembrie 2009, AFI Europe va deschide in Bucuresti AFI Palace Cotroceni - cea mai mare investitie a companiei din Europa si in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania. Investitia totala este estimata la 300 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mall, #investitie, #comerciale, #spatii, #vizitatori, #cumparaturi, #shopping , #Stiri Locuri de munca