Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cel mai cautat job pe timp de criza

Cel mai cautat job pe timp de criza

Meseria de consultant pentru fonduri europene va fi una dintre cele mai cautate meserii in urmatoarea perioada, pentru ca Romania va primi de la Uniunea Europeana, pana in 2013, sute de milioane de euro.

Ca sa poata primi bani din fonduri europene, un proiect trebuie sa fie eligibil si trebuie sa apeleze la ajutorul unui specialist, consultantul pentru fonduri europene, precizeaza Evenimentul Zilei.

"Trebuie sa incadreze compania la tipul de program cel mai potrivit si cu finantare maxima pentru acea activitate si investitie", explica Diana Gradinaru, manager la Hermes Finance, firma specializata in obtinerea de fonduri structurale nerambursabile, pentru cotidianul citat.

De asemenea, consultantul trebuie sa stie bine cum se face un plan de afaceri, care este circuitul banilor, cum se calculeaza indicatorii economici. Dupa obtinerea aprobarii cererii de finantare si semnarea contractului, consultantul realizeaza documentatia necesara pentru achizitiile publice.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2365 ori
Citeste mai multe desprejob criza meserii uniunea europeana