Ce faci daca te prinde cutremurul la interviu - situatii bizare in biroul angajatorului

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 10:23
1510 citiri
Ce faci daca te prinde cutremurul la interviu - situatii bizare in biroul angajatorului
Foto: Arhiva

Specialistii sustin ca cei care se afla in cautarea unui loc de munca trebuie sa fie pregatiti pentru orice situatie. Intr-o piata plina de candidati gata sa aplice pentru un numar relativ restrans de joburi, este important sa reactionezi ca la carte daca o companie te-a selectat pentru interviu.

Pentru unii recruiteri si candidati lucrurile pot lua o intorsatura foarte diferita fata de asteptarile pe care le au de la interviul de angajare, iar modul in care te comporti poate fi decisiv, spun expertii in recrutare, scrie BBC Capital.

Lee Ballentine, care in prezent detine o editura, a povestit ca a aplicat pentru un post de inginer de aplicatii in Silicon Valley, in timpul anilor 1980. El a fost intervievat de CEO-ul companiei, un barbat impunator, fost militar al Armatei israeliene.

Cele mai ciudate 9 intrebari puse de companiile IT la interviu

"A inceput un cutremur, iar el a continuat interviul, foarte serios. De pe scaunul pe care stateam puteam vedea oameni fugind pe ...citeste mai departe despre "Ce faci daca te prinde cutremurul la interviu - situatii bizare in biroul angajatorului" pe Ziare.com

#interviu ciudat, #interviu angajare ciudat, #cutremur interviu, #cutremur interviu angajare, #greseli interviu angajare , #Stiri Locuri de munca