Cautarea unui loc de munca: Ce faci cand nu stii sa faci nimic

Joi, 05 Mai 2016, ora 08:42
1187 citiri
Cautarea unui loc de munca: Ce faci cand nu stii sa faci nimic

Cautarea unui loc de munca nu este o joaca. Nu pot intelege de ce majoritatea celor care vor sa se angajeze si merg la interviuri dau vina pe recrutori, angajatori sau pe sistem atunci cand nu reusesc, dar nu se uita in propria ograda sa vada ce nu fac bine.

In cazul tinerilor la inceput de drum, le pot da urmatorul sfat, in linii mari:

Indiferent de ceea ce alegeti sa faceti in viata, faceti-o responsabil si pana la capat. Si chiar daca e o decizie mai putin buna, asumati-va asta si invatati din experienta. Si nu o repetati!

Daca nu va pricepeti la ceva, intrebati, cautati, documentati-va. Nu e nicio rusine in a recunoaste ca aveti nevoie de ajutor.

Pretuiti ceea ce aveti, indiferent ca e vorba de oameni sau de lucruri materiale. Ganditi-va ca totul a fost facut prin munca, ca cineva la un moment dat a contribuit la ceea ce aveti si la cine sunteti.

Invatati - din orice situatie, manual (oricat de anost ni s-ar parea), de la parinti, profesori, colegi, prieteni, ...citeste mai departe despre "Cautarea unui loc de munca: Ce faci cand nu stii sa faci nimic" pe Ziare.com

#sfaturi interviu job, #sfaturi interviu loc munca, #locuri munca tineri, #sfaturi locuri munca, #cautare loc munca, #cautare joburi , #Stiri Locuri de munca