Cand e cazul sa-ti dai demisia?

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 23:11
2092 citiri
Cand e cazul sa-ti dai demisia?

Lucrezi de cateva luni intr-un loc, insa lucrurile nu merg asa cum te asteptai? Poate este timpul sa cauti o slujba nou sau sa te muti intr-un alt departament.

Daca seful tau incepe sa isi incalce promisiunile, sa taie din prime sau bonusuri sau sa elimine unele posturi, trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Oare este cazul sa cauti alta slujba? Afla care sunt primele semne care ar trebui sa iti dea de gandit.

Fii atent la zvonurile de la locul de munca, te sfatuieste eHow. Este posibil ca anumiti colegi sa aiba unele informatii in legatura cu ceea ce s-ar putea intampla in viitorul apropiat.

Insa ai foarte mare grija, unele persoane pot fi foarte suparate pe sef si sa lanseze zvonuri false. In orice caz, daca o parte dintr-un zvon incepe sa se adevereasca, ia-l in seama.

Daca lucrezi intr-o companie care trimite oameni sa lucreze pentru alte persoane, precum servicii de securitate, electricieni sau ceva de genul acesta, iar firma pierde o multime de clienti, inseamna ca lucrurile nu merg foarte bine si este posibil ca pe viitor situatia sa se agraveze.

Ti se intampla ca seful sa iti promita ceva si apoi sa uite, iar aceasta situatie dureaza de cel putin sase luni, iar el gaseste tot felul de scuze pentru a nu te tine de cuvant? Este un semn ca afacerea nu merge bine.

Seful tau incepe sa faca o multime de schimbari majore. Poate fi un semn ca nu ii pasa prea mult de angajatii sai. Nu respecta pe nimeni si nu merita sa lucrezi pentru o astfel de persoana.

Ai avut un sef buna, care, din pacate, nu a fost multumit de postul si intr-o zi si-a dat demisia. In locul sau a venit un nou manager, care pare cam idiot si nu face treaba buna. Este foarte posibil ca firma sa aiba de pierdut si in acelasi timp si tu.

O companie rivala incearca sa va fure clientii si lanseaza zvonuri negative in legatura cu firma ta. Daca sefii tai nu fac nimic, firma va fi foarte afectata si va avea pierderi mari.

In acest caz este foarte posibil ca firma sa faca reduceri de buget si sa dea afara din angajati.

In cele din urma, daca observi ca seful tau are ceva personal cu tine si tot ce faci nu este pe placul tau, gandeste-te serios la varianta de a-ti da demisia.

In cazul in care seful va face primul pas si te va concedia, acest lucru nu va fi bine privit de urmatorul angajator.

Lucruri rele se intampla la orice loc de munca, insa daca acestea incep sa fie din ce in ce mai dese, poti incepe sa iti trimiti CV-ul la alte companii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#demisie, #job, #slujba , #Stiri Locuri de munca