Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Business Adviser: Cat trebuie sa investim intr-un program de etica?

Business Adviser: Cat trebuie sa investim intr-un program de etica?

"O companie cu 40-50 angajati, care are o cifra de afaceri de 800.000 euro/an, trebuie sa investeasca intr-un program de etica derulat pe doi-trei ani, o suma de maximum 4500 de euro", a declarat in cadrul emisiunii Business Adviser, Liviu Raducan, Chief Ethics& Compliance Officer Smart Sigma.

O astfel de companie trebuie sa astepte un retur de aproximativ 100.000 euro intr-un orizont de 5 ani, a adaugat acesta.

Programul de etica incepe sa dea rezultatele asteptate incepand cu al doilea an, astfel ca numai din cresterea de vanzari si scaderea cheltuielilor din erori operationale, compania isi recupereaza din investitie.


Programul trebuie sa cuprinda diverse activitati alocate conform unui calendar, buget de cheltuieli cu stadii de evaluare lunare, rapoarte cu stadiul indeplinirii obiectivelor semestriale si sesiuni de instruire a responsabililor de etica.Vezi episodul Business Adviser: care este legatura dintre profit si etica in afaceriTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2454 ori