Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucurestenii au la dispozitie peste 2.300 de locuri de munca

Bucurestenii au la dispozitie peste 2.300 de locuri de munca

Bucurestenii aflati in cautarea unui loc de munca au la dispozitie unul dintre cele 2.333 de posturi vacante, a informat, joi, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) din Bucuresti.

Potrivit AMOFM, cea mai bogata oferta de locuri de munca este pentru muncitorii calificati (1.409). Din numarul total de posturi vacante destinate muncitorilor calificati, cele mai multe sunt pentru confectioneri de articole din textile (419), mineri in subteran (213), operatori confectioneri industriali de imbracaminte (70) si soferi de autoturisme si camioane (58).

Persoanele necalificate au la dispozitie 325 de posturi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru muncitori necalificati (96), maturatori stradali (50), manupulanti marfuri (38) si comisioneri (38). Celelalte 103 posturi vacante pot fi ocupate de ambalatori, curatatorese lenjerie, ingrijitori de cladiri, legatori de sarcina, sortatori, plasatori si vanzatori la domiciliul clientului pe baza de comanda.

Persoanele cu studii medii, care sunt in cautarea unui loc de munca, au la dispozitie 418 posturi vacante. Cea mai bogata oferta este pentru agenti de paza (173), lucratori comerciali (59), agenti comerciali (55), casieri (22) si brokeri imobiliari (20).

Potrivit AMOFM, persoanele cu studii superioare pot ocupa unul dintre cele 181 de posturi vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile pentru proiectanti sisteme informatice (21), ingineri cai ferate, drumuri si poduri (15), economisti (11) si ingineri constructii hidrotehnice (10).

Persoanele interesate se pot adresa unitatilor locale ale Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1127 ori