Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucurestenii au la dispozitie 1.795 de posturi vacante

Bucurestenii au la dispozitie 1.795 de posturi vacante

Bucurestenii aflati in cautarea unui loc de munca au la dispozitie unul dintre cele 1.795 de posturi vacante, a informat, miercuri, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) din Bucuresti.

Potrivit AMOFM, cea mai bogata oferta de locuri de munca este pentru muncitorii calificati (905). Din numarul total de posturi vacante destinate muncitorilor calificati, cele mai multe sunt pentru confectioneri de articole din textile (349), cusatori piese din piele si inlocuitori(40), confectioneri incaltaminte dupa comanda (25) si tamplari universali (22).

Persoanele necalificate au la dispozitie 266 de posturi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru muncitori necalificati (56), manipulanti marfuri (50), maturatori stradali (50) si comisioneri (41).

Persoanele cu studii medii, care sunt in cautarea unui loc de munca, au la dispozitie 429 de posturi vacante. Cea mai bogata oferta este pentru agenti de paza (193), lucratori comerciali (62), brokeri imobiliari (21) si casieri (17).

Potrivit AMOFM, persoanele cu studii superioare pot ocupa unul dintre cele 195 de posturi vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile pentru proiectanti sisteme informatice (20), director unitate bancara operaionala (24), ingineri cai ferate, drumuri si poduri (14) si ofiteri bancari (12).

Persoanele interesate se pot adresa unitatilor locale ale Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1393 ori