Botis: modificarea Codului muncii, opera investitorilor din tara

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 23:51
2329 citiri
Botis: modificarea Codului muncii, opera investitorilor din tara

Proiectul de modificare a Codului muncii trimis de Ministerul Muncii sindicatelor si patronatelor reprezinta primele propuneri transmise de investitorii din tara, fiind consultati si profesori universitari asupra unor articole, a declarat, luni ministrul Ioan Botis, potrivit Mediafax. 

Potrivit lui Botis, in perioada urmatoare va fi constituita o echipa de experti din partea sindicatelor, patronatelor si Ministerului Muncii, care sa lucreze la acest proiect de modificare a Codului muncii.

"Am propus o oportunitate legata de modificarea Codului muncii, vineri vom forma o echipa tehnica pentru a lucra la modificari pe aceasta tema.

Am convenit asupra unor modificari pe Codul muncii in raport cu directivele europene si cu flexibilizarea pietei muncii", a spus ministrul Ioan Botis.

Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat, luni, ca, printr-o modificare adusa Codului muncii, Guvernul vrea extinderea de la doi la trei ani a contractelor pe perioada determinata si prelungirea acestora de cate ori doresc partile. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#botis, #codul muncii, #investitori , #Stiri Locuri de munca