Bogdan Popescu, noul director general Ness Romania

Luni, 29 Martie 2010, ora 11:27
2367 citiri
Bogdan Popescu, noul director general Ness Romania

Ness Technologies Inc., furnizor global de solutii si servicii in domeniul tehnologiei informatiei, l-a numit pe Bogdan Popescu in functia de director general al Ness Romania, incepand cu 1 aprilie, anterior acesta detinand timp de opt ani pozitia de HP Services Country Manager in Romania, precizeaza NewsIn.

Popescu a ocupat, timp de trei ani, si functia de Global Services Country Manager al Compaq Romania. Bogdan Popescu este licentiat in Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma MBA.

"Am o viziune foarte clara: aducerea Ness Technologies in pozitie de lider, ca si integrator de sisteme pe piata IT din Romania. Imi propun sa indeplinesc aceasta misiune in urmatorii trei ani", a declarat Bogdan Popescu.

Noul director general al Ness Romania va coordona activitatile de vanzari si business development ale Ness Romania in toate segmentele de piata si ii va raporta direct lui Milan Sameš, presedintele Ness Technologies Europe.

"Bogdan Popescu va aduce in Ness experienta sa de mai bine de 20 ani pe piata IT, inclusiv pe cea acumulata in sfera serviciilor IT si de dezvoltare de software, si va contribui semnificativ, ca valoare adaugata, la dezvoltarea echipei noastre," a declarat Otakar Smolik, actualul Country Manager interimar al Ness Romania.

Romania este una dintre cele 16 locatii internationale unde Ness Technologies este prezenta.

#bogdan, #popescu, #director, #general, #ness, #romania , #Stiri Locuri de munca