Blaga: politistii care taie frunze la caini vor pleca

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 00:09
1502 citiri
Blaga: politistii care taie frunze la caini vor pleca

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, afirma ca in Romania sunt prea multi politisti fata de media UE si ca problema nu este la lipsa de personal, ci la managementul unor inspectorate judetene, el sustinand vor fi concedieri in randul celor care "taie frunze la caini, in birouri", potrivit Mediafax. 

"Nu vreau sa mai aud ca avem prea putini politisti. Eu nu am alte date decat cele europene. Romania are 54.000 de politisti si mai are 30.000 de oameni in Jandarmerie. Suntem cu 26 la suta peste media europeana", a declarat Vasile Blaga, miercuri, la Constanta.

Ministrul de Interne a precizat ca problemele din sectoarele de activitate ale politistilor nu tin de numarul personalului, ci de management.

"Daca avem probleme, avem eventual de management, in unele inspectorate. Si o sa le rezolv si pe acelea. Vor fi disponibilizari si in Ministerul Administratiei si Internelor, dar niciun om care isi vede de treaba si care lucreaza in structuri operative nu va fi disponibilizat. Dintre cei care taie frunze la caini, in birouri, insa, unii vor pleca", a adaugat Blaga.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a participat, miercuri, in Gara Maritima din Portul Constanta, la Ceremonia de botez a navei maritime de supraveghere "Stefan cel Mare", prilej cu care a avut loc si predarea pavilioanelor noilor nave maritime de patrulare si interventie MAI 2110 si MAI 2111. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#administratie, #blaga, #interne, #ministru, #politisti , #Stiri Locuri de munca