Birouri incredibile care nu arata ca locuri in care oamenii muncesc (Galerie foto)

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 09:59
1353 citiri
Birouri incredibile care nu arata ca locuri in care oamenii muncesc (Galerie foto)

In general, cladirile de birouri sunt asociate cu imagini ce infatiseaza incaperi compartimentate, cu lumina fluorescenta si pereti bej.

Constientizand faptul ca aceste spatii anoste, impreuna cu un program de lucru tipic de la 09.00 la 17.00, pot afecta productivitatea angajatilor, cateva companii au adoptat strategii inedite pentru a face munca o experienta amuzanta, scrie The Richest.

O atmosfera destinsa si cateva facilitati neconventionale pot transforma biroul intr-un loc in care angajatii vor dori sa revina in fiecare dimineata cu placere.

Spatiile inovatoare pot stimula creativitatea angajatilor si incurajeaza participarea acestora.

In plus, o atmosfera mai relaxata consolideaza relatiile colegiale. Companiile IT sunt mai inclinate sa creeze medii de lucru vesele, ca parte din cultura lor si din procesul de recrutare de tinere minti stralucite.

Beneficiile de care se bucura la serviciu angajatii unor giganti precum Google, Microsoft sau Facebook au fost ...citeste mai departe despre "Birouri incredibile care nu arata ca locuri in care oamenii muncesc (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#birouri neobisnuite, #birouri firme IT, #angajati companii , #Stiri Locuri de munca