Berceanu a demis doi directori din Compania de Drumuri

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 16:46
2029 citiri
Berceanu a demis doi directori din Compania de Drumuri

Ministrul interimar al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, i-a demis, miercuri, pe directorul de intretinere a drumurilor din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Florin Dascalu, si pe directorul regionalei de drumuri Bucuresti, Mihai Nica.

"Florin Dascalu, responsabil cu intretinerea infrastructurii rutiere, si Mihai Nica, directorul Regionalei de Drumuri si Poduri Bucuresti, au fost demisi, din cauza situatiei create in ultimele zile in legatura cu deszapezirea drumurilor", au declarat agentiei Mediafax surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Aurel Balajel si Vasile Ionascu vor prelua interimatul pentru directia de intretinere a drumurilor din CNADNR si, respectiv, pentru conducerea Regionalei de Drumuri Bucuresti, inlocuindu-i pe cei doi directori demisi miercuri de ministrul Berceanu, a declarat directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, una dintre cele sapte directii regionale din cadrul CNANDR, isi desfasoara activitatea in judetele Ilfov, Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Teleorman, Giurgiu si partial in Ialomita si Calarasi.

Din cauza viscolului si a zapezii, traficul auto s-a desfasurat, marti si miercuri, in general cu greutate, mai multe drumuri au fost blocate, circulatia camioanelor a fost restrictionata pe unele sosele, iar trenurile au avut intarzieri de pana la cateva zeci de ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#berceanu, #cnadnr, #compania, #drumuri , #Stiri Locuri de munca