Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anunț de participare la procedura competitivă pentru atribuirea contractului de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale

Anunț de participare la procedura competitivă pentru atribuirea contractului de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale

Anunț de participare la procedura competitivă pentru atribuirea contractului de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale în domeniul ambalator în cadrul proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”

ASOCIAȚIA PROFESIONALĂ NEGUVERNAMENTALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ASSOC cu sediul în Baia Mare, str. Lascăr Pană, nr. 3, județ Maramureș, vă invită să participați la atribuirea prin procedura competitivă a contractului de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale în domeniul ambalator (COD CPV 80530000-8 - Servicii de formare profesională) în conformitate cu cerințele incluse în documentația de achiziție, în cadrul proiectului cu titlul “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” POCU/726/6/12/134995.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de achiziție: procedura competitivă în conformitate cu prevederile capitolului 5 din cadrul Ordinului Ministrului Fondurilor Europene nr. 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene, cu modificările și completările ulterioare.

Sursa de finanțare: Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Componenta 1 “Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii - Regiuni mai puțin dezvoltate”, Axa Prioritară nr. 6 - Educație și competențe, Obiectiv specific 6.12 - Creșterea participării la programele de formare profesională continuă, cu accent pe acei adulți, cu un nivel scăzut de calificare și persoanele cu vârsta de peste 40 ani, din zone rurale defavorizate, inclusiv prin recunoașterea și certificarea rezultatelor învățării dobândite în contexte non-formale și informale.

INFORMAȚII DESPRE PROCEDURĂ

Denumire contract: contract de servicii

Tip contract: servicii de evaluare și certificare competențe profesionale

Obiectul contractului: prestare de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale în domeniul ambalator manual, respectiv evaluare, recunoaștere și validare a rezultatelor învățării dobândite în context nonformal și informal, în judetul Maramures - regiunea NV, în cadrul proiectului mai sus menționat, pentru un număr d ...citeste mai departe despre "Anunț de participare la procedura competitivă pentru atribuirea contractului de servicii de evaluare și certificare competențe profesionale" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1715 ori