ANOFM ofera o mie de locuri de munca pentru licentiati, in urmatoarea saptamana

Sambata, 25 Noiembrie 2006, ora 07:55
1319 citiri

Absolventii de studii superioare, care vor sa-si gaseasca un loc de munca au la dispozitie aproape o mie de slujbe la nivel national, din care mai mult de o treime sunt pentru ingineri, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM). Inginerii fara un loc de munca au la dispozitie 373 de slujbe, in perioada 23-30 noiembrie, dintre care cele mai multe sunt pentru ingineri mecanici, in constructii civile, industriale si agricole, electrotehnisti, transporturi si comunicatii. De asemenea, pentru licentiati mai sunt disponibile 55 de locuri de consilier economist in management, 31 de consilier juridic, 25 de inspector de specialitate in administratia publica sau 14 de consilier de marketing.

Celelalte locuri de munca vacante, in numar de peste 21.000 sunt pentru persoanele cu studii medii si profesionale, din care aproape 1.500 sunt pentru lucratori in industria textila. Paznicii au la dispozitie peste 1.100 de locuri vacante, iar muncitorii necalificati aproape o mie. Restul slujbelor vacante sunt pentru lucratori in constructii, manipilanti de marfuri si ambalatori manuali.

Cele mai multe locuri de munca vacante se gasesc in Bucuresti (peste 2.500), Hunedoara (aproape 2.000) si Dolj (peste o mie), in timp ce cele mai putine sunt in Vrancea (44), Braila (107) si Galati (136).

Persoanele interesate de una din slujbele de mai sus se pot adresa agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca sau pot intra pe pagina de internez a ANOFM.

NewsIn