Angajatii Dacia vor protesta, marti, in fata Guvernului

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 15:46
1961 citiri
Angajatii Dacia vor protesta, marti, in fata Guvernului
Foto: Arhiva Ziare.com

Peste 1.000 de angajati Dacia vor protesta, marti, in fata Guvernului, fiind nemultumiti de schimbarile fiscale care intra in vigoare la 1 ianuarie.

In plus, printre nemultumirile evocate de angajatii Dacia, se numara si autostrada Pitesti - Sibiu, a carei constructie nu a fost inceputa pana acum, potrivit Jurnalul de Arges.

Aceasta este vitala pentru industria auto.

"Noi, cei de la Dacia, vom protesta pentru doua motive: transferul contributiilor de la angajator la angajat si tergiversarea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu. Prin acest transfer se va pune o povara uriasa, in special pe spatele nostru, al privatilor. Contributiile vor creste de la 32% la 45%", a declarat viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache.

In luna noiembrie, SAD a mai organizat un protest, la care au participat peste 10.000 de oameni.

Vezi aici cum s-a desfasurat mitingul de la Mioveni. 10.000 de angajati de la Dacia au cerut Guvernului sa renunte la masurile fiscale: Jos hotii! PSD si ALDE ne fura! (Video).

Inca din 2014 angajatii Dacia cer construirea autostrazii Pitesti-Sibiu. ...citeste mai departe despre "Angajatii Dacia vor protesta, marti, in fata Guvernului" pe Ziare.com

#protest angajati dacia, #Dacia miting Guvern, #protest Dacia Guvern , #Stiri Locuri de munca