Angajatii care isi pot lua cate zile libere vor, oricand. Este concediul nelimitat o idee buna?

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 09:15
1106 citiri
Angajatii care isi pot lua cate zile libere vor, oricand. Este concediul nelimitat o idee buna?
Foto: Arhiva Ziare.com

Sa-ti iei liber cat si cand vrei pare o fantezie pentru cei care isi dramuiesc zilele de concediu ce le revin pe parcursul anului. Pentru un numar tot mai mare de angajati devine o realitate, insa lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

LinkedIn se va alatura in curand companiilor a caror politica privind concediul nu prevede un numar minim sau maxim de zile libere platite pentru angajati. Acestia vor stabili durata concediului impreuna cu managerii lor, potrivit Inc.com. LinkedIn are peste 8.700 de angajati in 30 de birouri deschise in tari din intreaga lume.

Ideea nu este noua. Mai multe start-up-uri din industria tehnologiei au adoptat in ultimii ani conceptul de "concediu nelimitat", din dorinta de a atrage talente si de a retine angajatii buni. Acesta incepe insa sa fie preluat si de nume consacrate, care pot avea o contributie importanta cand vine vorba de lansarea unui curent.

Potrivit unui studiu publicat anul trecut de organizatia WorldatWork, aproximativ 2% dintre ...citeste mai departe despre "Angajatii care isi pot lua cate zile libere vor, oricand. Este concediul nelimitat o idee buna?" pe Ziare.com

#concediu nelimitat, #zile libere, #concediu angajati , #Stiri Locuri de munca