Angajatii britanici se plimba cu barca prin lume pe banii firmei, au sauna la birou si concediu pentru catel

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 06:55
2278 citiri
Angajatii britanici se plimba cu barca prin lume pe banii firmei, au sauna la birou si concediu pentru catel
Foto: captura YouTube

Companiile din Marea Britanie dau dovada de inventivitate cand vine vorba de atragerea si de pastrarea angajatilor talentati.

Site-ul de profesii si de evaluare a angajatorilor Glassdoor a publicat recent lista pe 2017 cu 20 dintre cele mai atractive beneficii extrasalariale acordate angajatilor din aceasta tara. Bilete la teatru gratuite, plimbari cu barca prin lume platite de firma si concediu pentru catel sunt printre cele mai interesante.

Acestea sunt cateva dintre beneficiile de care se bucura in prezent unii angajati din Marea Britanie, grupate pe categorii de Daily Mail:

Spatiul de lucru

Fiecare angajat Hotjar, un serviciu de monitorizare a comportamentului utilizatorilor in mediul online, primeste 4.000 de euro pentru a-si amenaja propriul birou acasa.

Money.co.uk, un portal pe care utilizatorii pot compara preturile produselor financiare, si-a mutat intreg personalul intr-un castel renovat, cu o sala de cinema inspirata din Star Wars.

Toti angajatii serviciului de transfer de bani TransferWise au acces la sauna de la birou, in timp ce compania concurenta World First are un aparat de jocuri cu fise.

Gratuitati

Angajatii agentiei de turism VisitBritain primesc bilete la teatru, iar compania le faciliteaza participarea la unele dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie.

Concedii

Producatorul scotian de bere si lantul de pub-uri BrewDog le ofera angajatilor care isi iau un catel o saptamana de concediu platit pentru a ajuta patrupedul sa se acomodeze.

Compania de software pentru sectorul medical Phoenix Partnership le plateste angajatilor sai excursii cu barca catre destinatii din intreaga lume. In plus, angajatii primesc de 200 de lire sterline de ziua lor pentru a lua masa in oras.

Cloudreach, o companie din industria cloud, isi duce salariatii in vacante in Europa si America de Nord.

Furnizorul de servicii de web hosting UKFast le acorda o saptamana de concediu in plus angajatilor care se casatoresc, precum si un bonus de 10.000 de lire cand ating o vechime de zece ani.

Sanatate si fitness

Fondul de hedging Winton Capital Management apeleaza la un nutritionist pentru a se asigura ca angajatii sai se hranesc corect.

Agentia de turism Expedia UK le ofera angajatilor o indemnizatie de pana la 12.000 de lire sterline pentru a-si cumpara echipamente sportive sau abonamente la sala de gimnastica.

Startup-ul de analiza a datelor Quibit, infiintat de fosti angajati Google, organizeaza cursur ...citeste mai departe despre "Angajatii britanici se plimba cu barca prin lume pe banii firmei, au sauna la birou si concediu pentru catel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#beneficii angajati Marea Britanie, #beneficii companii , #Stiri Locuri de munca