Angajari in Germania si Marea Britanie pentru postul vacant de programator

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 16:10
1515 citiri
Angajari in Germania si Marea Britanie pentru postul vacant de programator

ProWorkers, companie construita in jurul unei platforme online de promovare a fortei de munca in strainatate, anunta deschiderea unor posturi in Germania si in Marea Britanie, in domeniul IT, functia de programator.

Pozitia se adreseaza indeosebi candidatilor cu experienta dovedita in domeniul IT - programare SPS, dar si celorlalti programatori.

Programator in Germania si Marea Britanie cu un salariu minim net de 24.000 euro pe an

Prin intermediul ProWorkers companiile straine din Germania si Marea Britanie si-au manifestat interesul privind selectia si recrutarea de programatori din Romania.

O companie din Germania cauta urgent programatori SPS. Potentialii angajati vor avea un salariu minim net de 2.000 euro pe luna la un program de 8 ore pe zi, de luni pana vineri.

Totodata, toti angajatii vor beneficia de un contract de munca pe perioada nedeterminata semnat in Germania, cazare gratuita in primele sase luni si posibilitatea de a evolua in cadrul echipei si a ...citeste mai departe despre "Angajari in Germania si Marea Britanie pentru postul vacant de programator" pe Ziare.com

#programator Germania, #programator Marea Britanie , #Stiri Locuri de munca