Angajări la complexul balnear construit de la zero într-un oraș din Ardeal. A costat 8 milioane de euro și va avea 70 de posturi

Joi, 02 Martie 2023, ora 12:10
77 citiri
Angajări la complexul balnear construit de la zero într-un oraș din Ardeal. A costat 8 milioane de euro și va avea 70 de posturi
Complexul balnear construit la Ocna Mure FOTO alba24.ro

Societatea care va administra complexul balnear de la Ocna Mureș scoate la concurs, într-o primă etapă 16 posturi.

Noul complex balnear a fost construit din fonduri publice, a costat aproape 8 milioane de euro, inclusiv dotările, și ar urma să devină principalul angajator din oraș.

Primul concurs se organizează în 22 martie 2023. Se caută patru muncitori necalificați, șase muncitori calificați (instalatori și electricieni), respectiv șase recepționeri sau casieri.

Complexul balnear construit la Ocna Mureș va avea 70 de angajați. La Ocna Mureș, în prezent, principalii angajatori sunt instituțiile publice (un liceu, o școală gimnazială, un colegiu tehnic și primăria). Mai există două supermarket-uri, care au împreună câteva zeci de angajați.

Orașul cu o populație de 12.000 de locuitori era în trecut o localitatea monoindustrială, cu un combinat de produse clorosodice unde lucrau mii de oameni.

Consiliul Local Ocna Mureș și Consiliul Județean Alba au realizat în ultimii au o investiție foarte importantă pentru oraș. Ocna Mureș va reveni după mai bine de 20 de ani pe harta stațiunilor balneare din România. Investiția a fost recepționată în 20 ianuarie 2023. Deschiderea oficială va avea loc după finalizarea procesului de angajare a personalului.

Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara. ...citeste mai departe despre "Angajări la complexul balnear construit de la zero într-un oraș din Ardeal. A costat 8 milioane de euro și va avea 70 de posturi" pe Ziare.com

#locuri de munca, #complex balnear, #Ocna Mures , #Stiri Locuri de munca