Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF ramane fara 150 de angajati: Vor fi preluati de Oficiul pentru Jocuri de Noroc

ANAF ramane fara 150 de angajati: Vor fi preluati de Oficiul pentru Jocuri de Noroc


Organigrama Ministerului Finantelor a fost redusa cu 182 de posturi, din care cel putin 22 sunt de conducere, sapte directii au fost desfiintate, iar aparatul de lucru al ANAF a fost diminuat cu 150 de posturi, acestea fiind preluate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

In acelasi timp, a fost infiintata Unitatea de evaluare a investitiilor publice, structura care va evalua eficienta alocarii resurselor financiare pentru investitii publice finantate integral sau partial din bugetul de stat.

Modificarile au fost operate prin hotarare aprobata in sedinta de miercuri a Guvernului.
Intr-un comunicat al Executivului se arata ca una dintre principalele schimbari consta in reducerea numarului maxim de posturi al aparatului propriu al Ministerului Finantelor cu 182 de posturi (reprezentand 10% din numarul total de posturi al aparatului propriu), ceea ce conduce la reducerea a minim 22 de posturi de conducere.

Totodata, 150 de posturi disponibilizate de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti vor fi preluate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2681 ori