Amazon deschide un sediu in Bucuresti si angajeaza peste 1.000 de persoane

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 10:15
2595 citiri
Amazon deschide un sediu in Bucuresti si angajeaza peste 1.000 de persoane
Foto: Facebook/Jeff-Bezos

Amazon a semnat un contract cu dezvoltatorul imobiliar Globalworth pentru a inchiria o cladire din zona de nord a Capitalei, unde va fi infiintat un nou sediu al retailer-ului american.

Cel putin 1.000 de angajati ai companiei americane ar putea lucra la noile birouri din Romania.

Cladirea inchiriata de Amazon face parte din ansamblul Globalworth Campus, care este controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, potrivit Ziarului Financiar.

"Am semnat cu Amazon pentru cladirea A din Globalworth Campus. Faptul ca este a doua cea mai mare din companie si ca a ales sa vina aici inseamna ca piata din Romania creste", a declarat Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de constructii si dezvoltare al Globalworth.

Pergamalis nu a precizat suprafata exacta inchiriata de Amazon, insa potrivit unor date citate de ZF, compania gigant ar fi contractat 13.555 mp de birouri.

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins duminica, pentru prima oara, 100 de miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, in conditiile in care actiunile Amazon au urcat cu 2% pe fondul optimismului legat de Black Friday in SUA.

Averea de 100 de miliarde de dolari il face pe Bezos, in varsta de 53 de ani, primul miliardar din lume care sa construiasca o avere de 12 cifre din 1999, cand Bill Gates, fondatorul Microsoft, a depasit aceasta bariera. ...citeste mai departe despre "Amazon deschide un sediu in Bucuresti si angajeaza peste 1.000 de persoane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jeff Bezos Amazon Romania, #Amazon locuri de munca Romania , #Stiri Locuri de munca