Abordare de 360 de grade in marketing si comunicare

Marti, 11 Aprilie 2006, ora 08:40
1480 citiri

Pe 9 mai, va avea loc la JW Marriott Bucuresti prima editie a evenimentului Marketing 360°, un eveniment dedicat disciplinelor marketingului si comunicarii.Organizatorii evenimentului sunt companiile Evensys Consult si New Media PR.

Marketing 360° se pozitioneaza prin conceptul sau ca un eveniment unic in mediul de afaceri din Romania. Unicitatea sa este data de abordarea de 360° a tendintelor din marketing, explicand ceea ce se intampla astazi in marketing si comunicare, ce solutii functioneaza in contextul actual, ce urmeaza sa se intample in viitor cu media si consumatorii, ce poti face pentru a avea succes in campaniile tale.

Evenimentul Marketing 360° isi propune sa ofere o privire asupra strategiilor care au generat sau pot genera rezultate semnificative. Acest eveniment de o zi va ofera accesul la cele mai noi tendinte in marketing si comunicare, in planificare, creativitate si strategie, impartasite de o serie de specialisti recunoscuti pe piata locala.

Printre temele abordate la aceasta prima editie se numara: A"Noua ordine in marketing si comunicare: reinventare, integrare si inovatieA", A"Cum pot atinge excelenta brandurile romanestiA", A"Adevarata importanta a planificarii strategiceA", A"Incursiune in mintea consumatoruluiA".

A"Marketing 360° este primul eveniment din Romania care va ofera posibilitatea sa intelegeti mai bine provocarile de astazi din experienta si studiile de caz ale specialistilor invitati si sa identificati oportunitatile care vor da mai multa putere brandurilor dvsA", spune Dana Dumitrescu, Managing Partner la Evensys Consult.

A"Pe o piata in care competitia pentru cota de piata este din ce in ce mai apriga, brandurile sunt in cautarea acelui A"cevaA" care sa le aduca succesul. Imbinarea strategiei cu executia reprezinta probabil solutia cea mai buna pentru ca brandurile sa isi atinga scopurile astazi. Aceasta imbinare este subiectul principal la evenimentului Marketing 360°A", spune Alin Zainescu, General Manager al New Media PR.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.