A inceput o cariera complet noua la 48 de ani si a devenit faimoasa

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 06:44
1028 citiri
A inceput o cariera complet noua la 48 de ani si a devenit faimoasa
Foto: Facebook/Helen Downie (Unskilledworker)

Iti poti afla noi talente in orice moment de-a lungul vietii. O demostreaza artista londoneza Helen Downie, care a descoperit pictura la 48 de ani si, fara niciun fel de pregatire in domeniu, a cunoscut faima internationala in mai putin de doi ani.

Putine intamplari din viata lui Helen Downie au prevestit viitoarea sa cariera. Exmatriculata la 15 ani pentru ca a refuzat sa-si schimbe mocasinii si haina de culoare roz aprins cu care venise la scoala, Downie a ajuns mai tarziu sa lucreze intr-o frizerie de langa Universitatea de Arte Creative din Epsom, unde discuta cu profesorii pe care ii tundea posibilitatea de a se inscrie la facultate.

Dar dupa ce a nascut primul copil la 20 de ani, urmat de alti trei, a abandonat ideea, scrie T: The New York Times Style Magazine.

Mai tarziu, a fost nevoita sa lupte cu cancerul si a urmat un tratament pentru dezintoxicare. Downie, care are acum 50 de ani, a inceput sa picteze aproape din intamplare. Regasea in aceasta activitate un ...citeste mai departe despre "A inceput o cariera complet noua la 48 de ani si a devenit faimoasa" pe Ziare.com

#artista Londra Gucci, #Helen Downie picturi , #Stiri Locuri de munca