8.800 de noi locuri de munca prin programul dedicat tinerilor antreprenori

Miercuri, 19 August 2015, ora 15:50
1380 citiri

Programul SRLD, dedicat tinerilor antreprenori, a creat peste 8.800 de noi locuri de munca, de la infiintare, in 2011, pana in prezent, avand cel mai mare impact.

Prin acest program se acorda alocatii financiare nerambursabile de cel mult 10.000 de euro, dar nu mai mult de 50% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri.

"Am crezut in necesitatea si utilitatea acestui program public, am facut-o cu mult suflet, dupa analiza bunelor practici mondiale, coordonand 4 institutii publice direct implicate in elaborarea si implementarea programului", a explicat deputatul PNL Andreea Paul, care a infiintat programul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Pana in prezent s-au creat peste 8.800 de noi locuri de munca prin cele peste 1.800 de noi firme SRLD aparute in urma finantarilor nerambursabile astfel obtinute, arata politicianul liberal.

"Programul SRLD are de departe cel mai puternic impact pozitiv, mai mult decat toate celelalte 7 programe luate la ...citeste mai departe despre "8.800 de noi locuri de munca prin programul dedicat tinerilor antreprenori" pe Ziare.com

#locuri munca SRLD, #locuri munca program tineri , #Stiri Locuri de munca