Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

500 de joburi in 2008 la cel mai mare hotel din Europa

500 de joburi in 2008 la cel mai mare hotel din Europa
Rin Grand Hotel angajeaza 200 de romani pina la sfirsitul lui aprilie si alti 300 pina la sfirsitul anului. Investitia suta la suta romaneasca va aduce 500 de noi locuri de munca disponibile pina la sfirsitul anului, pe pozitii atit de entry level, cit si middle si top. Deocamdata, patronii de la Rin Grand Hotel cauta 200 de persoane, de la ospatar, bucatar-sef, receptioner relatii publice pina la analist programator, front desk manager sau organizator evenimente-nunti. Pozitiile mentionate mai sus sint deschise pina la sfirsitul lunii, potrivit lui Eugen Dumbrava, consultant HR.


Dumbrava spune ca pentru oricare dintre pozitiile vacante in aceasta perioada, dar si in general, se cauta citeva calitati sau abilitati pe care trebuie sa le aiba viitorii angajati.

"Sa-si doreasca in primul rind un pas important in cariera si apoi beneficiile pachetului salarial. Sa-i placa sa lucreze pentru oaspeti si nu pentru ideea generica de client", explica acesta. "Atragem oameni cu potential si cu multa determinare in ce priveste etapa de cariera din Rin Grand Hotel, considerata de ei ca fiind una dintre cele mai bune din cariera lor. Modelul de management participativ ii va ajuta sa demonstreze ca ceea ce au povestit in CV nu sint simple improvizatii, ci actiuni cu valoare adaugata", a adaugat Dumbrava.In ceea ce priveste politica de beneficii pentru angajatii Rin Grand Hotel, considerat cel mai mare hotel din Europa, Dumbrava a dat citeva exemple. "Dincolo de masina de serviciu sau alte mijloace absolut necesare performarii la job intr-o pozitie de top, sint beneficiile care tin de accesul la resurse - pentru ca planul de cariera sa nu ramina doar o bifa anuala -, lideri orientati catre inalta performanta si suport, echipa tinara. Toate beneficiile sint centrate pe atragerea si pastrarea talentului uman". Dumbrava a amintit si de alte beneficii, fie foarte generale, cum ar fi "o masa calda zilnic", oferita fiecarui om din firma, sau doua, in functie de orele de program, dar si beneficii exclusiviste. "Celor aflati in pozitii manageriale, adica celor ce au confirmat prin rezultate ca sint performanti, le oferim minivacante in care pot petrece un timp placut si relaxant alaturi de partenerul cu care-si imparte viata privata", spune reprezentantul companiei.Consultantul HR a adaugat ca cei care sint interesati de pozitiile vacante acum pot intra pe site sau pot trimite aplicatiile direct catre unul dintre specialistii lor in recrutare si selectie, Andra Marin, pe adresa de e-mail andra.marin@conforthotels.ro, pina pe 31 aprilie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1299 ori