5 semne ca vei fi curand concediat

Luni, 09 Martie 2009, ora 10:25
2646 citiri
5 semne ca vei fi curand concediat

Intr-o perioada in care pastrarea locului de munca devine o adevarata incercare, semnele ca ai putea fi concediat sunt tot mai evidente. Iata o lista cu cel mai des intalnite situatii care prevestesc ca vei fi urmatorul pe lista neagra.

1. Iti cauta nod in papura. Esti acuzat ca ai idei proaste sau ca intarzii la serviciu. Daca ai discutie mai aprinsa cu un coleg esti catalogat ca un angajat "toxic".

2. Seful iti da mai mult timp liber. Daca pana acum nu iti vedeai capul de treaba, acum te "scuteste" de tot felul de lucruri pe care trebuia sa le faci.

3. Esti ignorat de colegi . In cazul in care observi ca toata lumea de la serviciu te ocoleste, nu mai esti invitat la petrecerile organizate intre colegi sau nu-ti mai spune nimeni nicio barfa, lucrurile sunt foarte clare.

4. Nu mai ai acces la bunurile comune din firma. Daca ti s-a interzis sa folosesti imprimanta sau ti s-a suspendat abonamentul la telefonul de serviciu, lucrurile sunt foarte clare.

5. Ai facut o gafa. Chiar daca seful tau direct te place si esti favorizat in momentul in care ai facut o greseala care a "zdruncinat" firma in care lucrezi, te poti astepta oricand sa fii concediat.

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#angajati, #concedieri, #colegi, #de, #loc, #munca , #Stiri Locuri de munca