40% din romani demisioneaza din cauza sefilor

Marti, 17 Martie 2009, ora 09:21
1367 citiri
40% din romani demisioneaza din cauza sefilor

Managerii sunt pusi de cele mai multe ori in situatia in care nu reusesc sa tina pasul cu noile pretentii ale angajatilor, fiind considerati invechiti in conceptii si neproductivi. 

Astfel, 42% dintre salariati sustin ca au parasit o organizatie din cauza dezacordului fata de modul in care sefii directi intelegeau sa-si exercite autoritatea, se arata intr-un studiu recent al BT Business, citat de Bank News.

Pentru a reduce procentajul, managerii ar trebui sa invete sa se concentreze mai mult pe rezultate si mai putin pe procesul prin care angajatii obtin rezultatele.

Stilul managerial clasic, caracterizat prin hiper-monitorizarea muncii angajatilor, tendinta de control excesiv si ignorarea puterii mijloacelor moderne de comunicare, este deja unul care nu se mai adapteaza nevoilor actuale.

#activitate, #demisie, #managerial, #rezultat, #romani, #sefi, #stil , #Stiri Locuri de munca

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem