300 de mineri disponibilizati, de la 1 aprilie

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 15:32
1996 citiri
300 de mineri disponibilizati, de la 1 aprilie

Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) va disponibiliza, de la 1 aprilie, 300 de mineri, majoritatea celor disponibilizati lucrand in subteran, transmite NewsIn.

Cei 300 de mineri vor primi plati compensatorii in valoare de 29.000 de lei/persoana.

Cea mai mare parte a celor disponibilizati lucreaza in subteran, la Mina Motru (109).

Astfel, de la EC Rosia vor pleca 23 de angajati, de la EC Pesteana vor pleca noua, de la EC Rosiuta 17 persoane, de la EC Lupoaia noua, de la EC Alunu 11 angajati, de la Husnicioara 29 de persoane, de la EC Berbesti 80, de la mina Motru, cu activitate de subteran, vor pleca 109 angajati, de la Baza de Aprovizionare un angajat, de la UVA Rovinari doi angajati, de la Cai Ferate Uzinale cinci angajati, de la Baza de Tratament Sacelu numai un angajat, iar de la sediul central SNLO patru angajati.

"Avem o notificare de la SNLO, potrivit careia vor fi disponibilizati 300 de angajati, cu 1 aprilie. Este vorba de programul lor de restructurare a celor 920 de persoane, aceasta fiind prima transa. Pe langa aceasta notificare, mai avem alta de la Primaria Scoarta, care va disponibiliza 22 de asistenti personali", a declarat Romeo Chiriac, reprezentant AJOFM Gorj.

De asemenea, potrivit reprezentantului AJOFM Gorj, luni, 28 martie, au fost disponibilizati 66 de angajati ai Complexului Energetic Rovinari.

In prezent, SNLO are circa 8.300 de angajati. Societatea se afla in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si are ca obiect principal de activitate extragerea si comercializarea lignitului.

#disponibilizari, #mina, #mineri, #societatea nationala a lignitului oltenia, #subteran , #Stiri Locuri de munca

Curs valutar

1 EUR = 4.9770 RON

0.0004

1 USD = 4.5425 RON

0.0290
  1. Continuă concedierile în industria auto. Unul dintre cei mai mari producători din România trimite acasă 800 de angajați
  2. Marius Barbu (NEPI RockCastle) la The Real Estate Event: „Vestul Europei nu crește în același ritm cu Europa Centrală și de Est” VIDEO
  3. Michael Topolinski IV (Intero Property Development) la The Real Estate Event: „Bucureștiul se confrunta de fapt cu o criză a prețurilor în general, nu cu una imobiliară”
  4. Sorin Preda (Global Vision) la The Real Estate Event: „Sunt atât de multe lucruri de făcut în România, acum 2-3 ani nici nu ni le imaginam”
  5. Alina Necula (Lion's Head) la The Real Estate Event: "Avantajele României țin de mărimea pieței și de calitatea produselor imobiliare"
  6. Adi Steiner (STC Partners) la The Real Estate Event: "Am lansat un nou proiect, 170 de apartamente într-o zonă realmente urbană a orașului”
  7. Antoniu Panait (Vastint) la The Real Estate Event: "Predictibilitatea este foarte importantă pentru viitorii investitori, iar România are nevoie de investitori"
  8. Oana Rădulea (SEMA Real Estate) la The Real Estate Event: „E o mare bucurie pentru noi că am putut să dăm drumul la proiectul de rezidențial. E o nevoie acută în piață” VIDEO
  9. Dennis Selinas (Globalworth) la The Real Estate Event: „Singurul mod de a instituționaliza produsele imobiliare care pot atrage investiții este să facem clădiri performante”
  10. Alexandru Bonea (Meta Estate Trust) la The Real Estate Event: "Trebuie să avem mai multe produse și diversitate investițională" VIDEO