Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

3 angajati ai MT, salariu mai mare decat al lui Berceanu

3 angajati ai MT, salariu mai mare decat al lui Berceanu

Trei angajati din Ministerul Transporturilor au un salariu mai mare decat Ministrul de resort, Radu Berceanu, cei trei bugetari incasand in aprilie salarii nete de 5.631 lei, respectiv 6.006 lei si 6.011 lei, spre deosebire de ministrul Berceanu care a avut un salariu de 5.361 lei, informeaza NewsIn.

Ceilalti trei secretari de stat au primit in aprilie un salariu net de 4.693 lei fiecare.

De asemenea, doi consilieri juridici superiori au salarii de 5.523 lei, depasind astfel suma incasata de Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu.

MTI are si zece consilieri pentru afaceri europene, care au salarii nete cuprinse intre 2.607 lei si 3.400 lei.

Potrivit informatiilor transmise de minister Agentiei NewsIn, numarul total al angajatilor este de 440, venitul mediu fiind de 1.800 lei.


Persoanele numite in Consiliile de Administratie si AGA la unitatile din subordinea, coordonarea si autoritatea MTI beneficiaza de o indemnizatie lunara de maximum 47 lei, reprezentand 1% din salariul directorului general.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1592 ori
Citeste mai multe despresalariu berceanu angajati mt