21 de moduri in care ne dam cu stangul in dreptul cand cautam un job

Joi, 12 Mai 2016, ora 08:19
1177 citiri
21 de moduri in care ne dam cu stangul in dreptul cand cautam un job

Stim toti deja ca procesul de recrutare este unul anevoios si ca lucrurile, de cele mai multe ori, nu merg asa cum ne dorim, cum ne propunem sau cum ne asteptam. Socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ - zicala e perfect aplicabila in acest context.

Lucrurile se pot schimba de la un moment la altul, procesele de recrutare pot fi intarziate, daca nu chiar anulate, pozitia pentru care am aplicat se poate transforma in alta, anuturile postate nu reflecta intru totul responsabilitatile postului respectiv etc.

Multi candidati insa reusesc sa se descalifice singuri in procesul de recrutare. Cum fac asta?

Nu stiu ce vor, au impresia ca stiu sa faca foarte multe lucruri, dar de fapt realizeaza ca nu stiu sa faca nimic foarte bine, dispera si-si pierd rabdarea, nu au chef sa-si caute un loc de munca sau sa mearga la interviuri, au asteptari nerealiste de la ei sau de la angajatori.

Au fost anuntati, dupa ani de zile in aceeasi companie, ca vor fi concediati si intra ...citeste mai departe despre "21 de moduri in care ne dam cu stangul in dreptul cand cautam un job" pe Ziare.com

#greseli interviu, #greseli interviu CV, #greseli recrutate, #greseli interviu angajare , #Stiri Locuri de munca