Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

13 aprilie va fi ziua norocoasa a studentilor inscrisi in Work and Travel.

13 aprilie va fi ziua norocoasa a studentilor inscrisi in Work and Travel.
Florida si California sunt locurile exotice ale Americii unde pot ajunge si studentii romani inscrisi la Work and Travel prin Zip Travel.Studiourile Universal va gazdui si in aceasta vara un numar de participanti Work and Travel - recrutarile au loc in cadrul Targului de Joburi organizat de ZIP Travel in data de 13 aprilie - al 7-lea targ de joburi organizat in acest an! Aventura americana continua!
Cat de aproape este California de Romania? La un Targ de Joburi distanta! In 13 aprilie ZIP Travel organizeaza pentru participantii la programul Work and Travel al 7 - SAPTELEA! - targ de locuri de munca din acest an!

Recunoscuta pentru oportunitatile oferite studentilor doritori sa incerce pe cont propriu aventura americana, compania ZIP TRAVEL organizeaza un nou targ de joburi la care participa ca angajatori Universal Studios - Orlando, California si Six Flags Magic Mountain - Valencia, California! Cele mai HOT destinatii ale Americii sunt acum cap compas pentru studentii inscrisi la Work and Travel prin ZIP Travel.

Oricarui student care nu este in an terminal si are note bune (media min. 7,50 si 9,00 pentru anul I si master) ii este acum la indemana sa mearga in cele 2 puncte magice din State - plaja, soare, distractie si munca de vara!

Joburile incep de la 7$/ora (minim) si beneficiaza de alte avantaje conexe.

La acest targ de locuri de munca ce se va desfasura in Bucuresti, pot participa studentii deja inscrisi in programul Work and Travel prin Zip Travel sau cei care nu sunt inca inscrisi dar o vor face pana la data targului.

Inscrierile se pot face direct la birourile ZIP Travel din Bucuresti si Cluj sau ON LINE prin intermediul site-ului http://www.ziptravel.ro.

ZIP TRAVEL ROMANIA este parte a grupului ZIP INTERNATIONAL, retea cu birouri in Lituania, Letonia, Macedonia, Bulgaria si Romania, specializata in turismul de tineret si programe de schimburi culturale, programe de munca si calatorie, munca si studiu, burse si internship-uri pentru studenti si absolventi, tineri cu diferite profile academice si profesionale.

ZIP Travel ofera servicii in turism - bilete de avion, autocar, cazari, asigurari medicala, carduri de tineret si student Euro26, cursuri de limbi straine, programe de munca si calatorie-studiu.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1215 ori