Vrei sa lucrezi la Lidl? Compania si-a facut site de angajari

Joi, 17 Iulie 2014, ora 12:42
3105 citiri
Vrei sa lucrezi la Lidl? Compania si-a facut site de angajari

Lidl a lansat in aceasta saptamana noul portal de Cariere al companiei, unde constant vor aparea cele mai noi anunturi de recrutare in cadrul companiei si cele mai importante informatii si sfaturi legate de procesul de angajare la Lidl Romania.

In prezent, pe platforma sunt disponibile 19 anunturi active de recrutare. Creat cu scopul de a asigura o mai buna informare a celor care vor sa aplice pentru un post in cadrul companiei Lidl, portalul cuprinde atat anunturi de angajare si informatii utile pentru candidati, cat si testimoniale ale actualilor angajati.

Beneficiind de o tehnologie avansata, noul portal de cariere va fi mai eficient in furnizarea de informatii complete si structurate. Astfel, candidatii vor afla mai multe detalii atat despre posturile disponibile la Lidl, cat si despre mediul de lucru si domeniile in care pot activa. In plus, acestia vor gasi aici raspunsuri la cele mai importante intrebari privind recrutarea personalului Lidl.

Dintre cele 19 anunturi de recrutare active pe portal, doua posturi sunt disponibile in sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri si unul de receptionist sunt vacante in sediul central din Bucuresti. De asemenea, restul anunturilor de angajare sunt in domeniul vanzarilor in zonele Dragasani, Craiova, Urziceni, Targu Jiu, Targoviste, Vaslui, Cristuru Secuiesc.

#site angajari Lidl, #site anunturi recrutare Lidl, #angajari Lidl , #Site joburi