Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bookland Evolution - pentru cei care vor schimba lumea

Bookland Evolution - pentru cei care vor schimba lumea


Conferintele practice pentru tineri, din cadrul programului BookLand Evolution, incep pe 9 martie, ora 18:00, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Bookland Evolution va ajunge anul acesta in 23 de orase pe parcursul a 120 zile. Dupa conferintele din Bucuresti, va continua in Ploiesti, Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Targu Mures, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad si Timisoara. Apoi, dupa pauza binemeritatei vacante de vara, reincepe in forta: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Buzau, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Iasi.

Plecand de la premisa faptului ca marele obstacol in calea propriului succes ti-l poti pune doar tu acceptand sa stii doar ceea ce ti se ofera, organizatorii conferintelor Bookland Evolution si-au propus sa faciliteze tinerilor un dialog real cu oameni de succes din Romania.

La aceste conferinte tinerii vor putea participa gratuit, de luni pana vineri, in intervalul orar 18:00-21:00, vor fi grupati pe serii si se vor organiza conferinte separate pentru fiecare.

In fiecare seara vor fi prezenti min 6 speakeri, iar printre sutele de personalitati pe care tinerii le pot intalni anul acesta se numara: Camelia Sucu, Florin Grozea, Lucian Mandruta, Iulian Comanescu, Luana Ibacka, Mihaela Tatu, Mirela Bucovicean, Vintila Mihailescu si multi alti invitati-surpriza.

Cum teoria informeaza si practica demonstreaza, BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor si site-ul inPractica.ro, o platforma unde pot gasi oportunitati de practica, internship, traineeship, part time jobs si voluntariat, prin intermediul carora isi pot perfectiona abilitatile, pot dobandi cunostinte practice, avand astfel sansa sa-sii defineasca obiectivele viitoarei cariere.

In plus, au oportunitatea de a interactiona cu o serie de companii care ii pot forma in vederea angajarii.

Mai multe detalii despre conferintele si programul Bookland, pe book-land.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1011 ori