Angajatori de Top: A inceput editia virtuala, cu peste 3000 de oferte de munca

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 15:59
2448 citiri
Angajatori de Top: A inceput editia virtuala, cu peste 3000 de oferte de munca

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare la nivel national, se desfasoara in perioada 24-27 aprilie, pe portalul de cariera HiPo.ro.

Evenimentul se adreseaza atat persoanelor cu experienta, cat si studentilor si absolventilor. Oportunitatile de cariera disponibile in cadrul targului virtual de cariera Angajatori de TOP sunt deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si Brasov, dar si in alte orase.

Joburile pentru care candidatii interesati pot aplica sunt in domeniile: IT, Telecom, FMCG, productie, inginerie si outsourcing. Pana pe 27 aprilie, joburile oferite de angajatori vor fi actualizate permanent.

La eveniment pot participa candidati din toata tara. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera HiPo.ro. Dupa logarea pe HiPo.ro, vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute cu specialistii HR, sa participe la conferinte online si sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.

In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie - martie referitor la programele de internship & trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 29% dintre companii au afirmat ca peste 70% dintre persoanele care urmeaza un astfel de program in cadrul companiei sunt angajate ulterior in cadrul organizatiei. Cele mai frecvente departamente in care sunt deschise astfel de programe sunt: IT Software, HR, Administrativ, Marketing, Client Service, Vanzari, Constabilitate, Consultanta, juridic.

#locuri de munca tineri, #locuri de munca studenti, #targ Angajatori de Top, #targ joburi , #Site joburi