Tinere talente din intreaga lume, in programul Adecco Way to Work

Joi, 26 Iunie 2014, ora 15:00
1579 citiri
Tinere talente din intreaga lume, in programul Adecco Way to Work

Tinerii se confrunta cu multe indoieli atunci cand sunt in cautarea primei experiente de lucru. Astfel, in luna iulie, tineri din 54 de tari vor avea sansa sa acumuleze experienta in domenii ce variaza de la productie la marketing, vanzari, comunicare si resurse umane, insa doar 10 dintre candidati vor fi selectati pentru sansa de a deveni "CEO-ul Adecco timp de o luna" sub directa supervizare a CEO-ului Patrick De Maeseneire.

Acesta va fi mentorul candidatului de succes in cadrul unei experiente unice, anume oportunitatea de a descoperi cum este sa conduci o companie inclusa in topul 500 Fortune, companie cu 31.000 de angajati si mai mult de 650.000 de asociati in intreaga lume.

"Credem cu tarie ca problemele aduse de situatia economica a ultimilor ani trebuie tratate ca niste provocari si transformate in oportunitati de crestere. Asadar, proiectul Adecco Experience vine in intampinarea acesui potential si realizeaza fundatia transformarii lor pe un palier pozitiv " declara Florin Godean, Country Manager Adecco Romania.

Adecco Group, liderul mondial in furnizarea de servicii specializate in resurse umane, a anuntat talentele ce isi vor incepe cariera in cele mai mari companii din lume.

Aceasta prima experienta profesionala este o oportunitate excelenta pentru ca ei sa invete practic, sa se testeze si sa demonstreze valoarea talentului si motivatiei lor. La sfarsitul proiectului, Adecco va continua sa ii sustina cu sfaturi pentru cariera.

Somajul in randul tinerilor este una dintre cele mai mari probleme ale timpurilor noastre. Astazi, in Europa, 23.5% dintre tinerii cu varstele cuprinse intre 15 si 24 de ani sunt fara slujba. Rata de somaj in randul tinerilor este de 56.9% in Grecia, 53.5% in Spania si 43.3% in Italia si 25% in Romania.

Totodata, sunt 7 milioane de posturi neocupate in Europa si Statele Unite din pricina faptului ca tinerii prezinta o lipsa de experienta in raport cu cerintele companiei. In 2013, Adecco a decis sa preia initiativa si sa isi ofere expertiza pentru a ajuta tinerele talente. Programul Adecco "Way to Work" este proiectat intr-o maniera ce le ofera tinerilor experienta profesionala si indrumare pentru a-si spori sansele de angajare si de a face primul pas in cariera lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#programe Adecco, #candidati CEO Adecco, #Adecco Group , #Resurse umane