Saptamana urmatoare incepe HR Summit Iasi

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 13:27
2545 citiri
Saptamana urmatoare incepe HR Summit Iasi

HR Summit este despre oameni. Este despre oameni care muncesc cu scopul de a-si pune in practica roadele pasiunii lor profesionale, iar prin devotament fata de ceea ce fac, dar si fata de cei pentru care fac, devin super eroi.

Cu doar o saptamana pana la conferinta, HR Summit este pregatit pentru a oferi comunitatii sale continut de prima calitate si workshopuri interactive cu si despre bune practici.

Employee engagement - element esential in bunul mers al managementului resurselor umane

Mediul de business in care organizatiile isi desfasoara activitatea este complex, competitiv si extrem de volatile (VUCA). Astfel, ofertele de angajare existente pe piata sunt din ce in ce mai numeroase si sunt pe cat de diverse, pe atat de creative si atractive. Cum procedam pentru a retine performerii de top in companie?

Despre employee engagement adaptat la un mediu de tip VUCA ne vorbeste Alexandra Pegg, keynote speaker al Conferintei HR Summit si Lead Engagement Cosultant, Tap'd Solutions Ltd [UK]. In plus, Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, prezinta la HR Summit Iasi un studiul de caz realizat intern despre metode de crestere a angajamentului angajatilor.

Impactul mobilitatii globale asupra obligatiilor fiscale in cazul detasarilor

Sectorul mobilitatii globale are un impact din ce in ce mai pregnant asupra legislatiei fiscale nationale si internationale, iar acest lucru se observa si in ultimele schimbari ale Codului de procedura fiscala - introducerea sanctiunilor contraventionale pentru nedepunerea dosarelor fiscale privind rezidenta fiscala la plecarea/sosirea din/in Romania pentru o perioada de peste 183 de zile.

Astfel, este oportun sa discutam despre obligatiile de natura fiscala ale romanilor detasati care parasesc Romania, deoarece, de obicei, companiile care detaseaza romani in strainatate se concentreaza doar pe informarile mentionate in legislatia muncii si nu isi informeaza angajatii despre obligatiile fiscale din Romania sau din tara gazda.

Despre provocarile si abordarile mobilitatii fortei de munca si a detasarilor internationale, discuta la HR Summit Summit Iasi Elena Antoneac, Manager Operatiuni, GMS-T Nestlers Group.

Despre HR Summit Iasi | 4-5 octombrie 2017

Conferinta de resurse umane HR Summit Iasi are loc in perioada 4-5 octombrie, in incinta Palas Congress Hall Iasi. Detalii despre agenda si inscriere sunt disponibile pe www.iasi.hrsummit.ro.

Partenerii evenimentului sunt: Great People Inside, Nestlers Group, Noerr, Artwin, Hart Consulting, Edenred, Train2Perform, Kommio, Getlab, SLG thomas Romania, HPDI, Max relax, Ritmas, Siveco, Ford, Birouri vii.

HR Summit - The SuperHeRoes Conference este organizata de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#HR Summit Iasi , #Resurse umane