Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Incepe Scoala de Vara in domeniul resurselor umane

Incepe Scoala de Vara in domeniul resurselor umane


Cea de a VI-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation incepe joi, proiectul constituind platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniu. Astfel, evenimentul se adreseaza studentilor din anii terminali si masteranzilor, care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane.

In urmatoarele doua saptamani, tinerii vor avea parte de seminarii si training-uri sustinute de catre profesionisti de renume din domeniul resurselor umane, structurate pe sapte module: Modul recrutare si selectie; Modul legislatie si relatii industriale; Modul instruire si dezvoltare profesionala; Modul compensatii si beneficii; Modul managementul performantei; Modul dezvoltare organizationala si Modul strategie de resurse umane.

Pe langa volumul mare de informatie la care vor fi expusi, studentii vor lua parte si la vizite de companie la doua mari organizatii: Renault - Centrul tehnic Titu si Danone, vor lucra in echipe la un studiu de caz si vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala. Din experienta anilor trecuti, dupa finalizarea cursurilor, o parte dintre participantii Scolii de Vara beneficiaza de internship-uri la unele dintre companiile partenere sau chiar sunt angajati de catre acestea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2118 ori