Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HR Steps Timisoara: Parcursul departamentului de HR in dezvoltarea regionala, intre provocari si oportunitati

HR Steps Timisoara: Parcursul departamentului de HR in dezvoltarea regionala, intre provocari si oportunitati
BusinessMark anunta organizarea conferintei HR Steps Timisoara, ce va avea loc pe 9 martie 2018, la Hotel Timisoara, Timisoara.

Specialistii romani si straini isi concentreaza atentia asupra obiectivelor strategice ale departamentului de HR in dezvoltarea regionala, dar si pe atributiile interne ale acestuia care ajuta la indeplinirea scopurilor strategice ale companiei.

Principalele subiecte abordate in cadrul evenimentului sunt:

 • Rolul Resurselor Umane la nivel de sustenabilitate, dezvoltare si profitabilitate a business-urilor, rolul strategic al resurselor umane, cerere vs. oferta la nivel de forta de munca si masurile strategice ce pot fi luate pentru sustenabilitatea business-urilor, recrutarea tinerilor si gestionarea corecta a asteptarilor acestora, retentie, comp & ben, salarizare, conditii flexibile de munca;
 • armonizarea ingredientelor: concurenta, viteza, schimbare;
 • importanta culturii organizationale pentru echipe si procese eficiente pe termen lung;
 • practici de management si leadership adaptate noilor modele de business;
 • avantajele strategiilor de tip employer branding: a strategy with benefits;
 • practici de management & leadership;
 • secretele gestionarii echipelor multigenerationale;
 • identificarea talentelor si instruirea viitorilor manageri.
Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii invitati:

 • CRISTINA ULESAN - Chief People Officer, PIZZA HUT, PIZZA HUT DELIVERY, KFC, TACO BELL - part of SPHERA FRANCHISE GROUP
 • DIANA NASTASE - HR Manager, PLEXUS
 • VALENTINA MORODAN - HR Manager- Divizia de Volane si Driver Airbag, ZF TRW
 • RISTENA VEGHES - HR Manager, LITENS AUTOMOTIVE EASTERN EUROPE
 • STELIAN BOGZA - Co-Founder, BENEFITONLINE
 • MONICA VARTIC - HR Director, AGROCONCEPT
 • AURELIAN CHITEZ - Sales Manager, ROMANIAN SOFTWARE
Invitatul special al evenimentului este ROBERT MOSLEY - Global Remuneration Expert si HR Consultant, Certificat ca CIPD Trainer si FCIPD, CEO al Lemon Pip Consulting Limited (UK, Middle East and Asia). Este cunoscut la nivel global ca fiind, probabil, cel mai bun expert de talie mondiala atat in ceea ce priveste 'Compensatia', cat si 'performanta'.

Evenimentul se adreseaza urmatorului public tinta: Directori Generali, manageri de HR, HR Business Partners, specialisti si consultanti de HR, antreprenori.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul HR Steps Timisoara este organizat de BusinessMark alaturi de: ROMANIAN SOFTWARE, Signal Iduna, Rent For Comfort, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, AVIS, Asociatia Nationala a Recrutorilor, Plantam fapte bune in Romania, Asociatia The Social Incubator.

Partenerii media ai conferintei sunt: Signal Connect, AGERPRES, NewMoney, Curierul National, IQads, SMARK, MoneyBuzz, Timisoara Express, Ziua de Vest, Caransebes.ro, Resita.ro, Lugoj Info, Resitaonline.ro, Inoras.ro, Portal HR, We Are HR, Jurnalul de Afaceri, Centruldepresa.ro, Marketing Focus, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, SpatiulConstruit.ro, Manager Express, AngajatorulMeu.ro, Gazetadestiri, Debizz, FEMEI IN AFACERI, Global Manager, Portal Management, Energynomics.ro, Roportal, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, PRBox, Rbeconnect, Chalbert, Saptamana Financiara, Calendar Evenimente.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1330 ori
Citeste mai multe despreHR Steps Timi oara 2018