HR Steps Iasi: rolul responsabililor de resurse umane in dezvoltarea regionala si indeplinirea obiectivelor strategice ale companiilor

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 17:45
2057 citiri
HR Steps Iasi: rolul responsabililor de resurse umane in dezvoltarea regionala si indeplinirea obiectivelor strategice ale companiilor

BusinessMark anunta organizarea conferintei HR Steps Iasi, ce va avea loc pe 24 aprilie 2018, la Palas Iasi (Congress Hall).

Specialistii romani si straini isi concentreaza atentia asupra obiectivelor strategice ale departamentului de HR in dezvoltarea regionala, dar si pe atributiile interne ale acestuia care ajuta la indeplinirea scopurilor strategice ale companiei.

Tematica evenimentului contine subiecte precum:

  • Rolul Resurselor Umane la nivel de sustenabilitate, dezvoltare si profitabilitate a business-urilor; Rolul strategic al resurselor umane;
  • Cerere vs. oferta la nivel de forta de munca si masurile strategice ce pot fi luate pentru sustenabilitatea business-urilor;
  • Recrutarea tinerilor si gestionarea corecta a asteptarilor acestora, retentie, comp & ben, salarizare, conditii flexibile de munca;
  • Armonizarea ingredientelor: concurenta, viteza, schimbare;
  • Importanta culturii organizationale pentru echipe si procese eficiente pe termen lung; Practici de management si leadership adaptate noilor modele de business;
  • Avantajele strategiilor de tip employer branding: a strategy with benefits;
  • Practici de management & leadership;
  • Secretele gestionarii echipelor multigenerationale;
  • Identificarea talentelor si instruirea viitorilor manageri.

Invitatul special al evenimentului este ROBERT MOSLEY - Global Remuneration Expert si HR Consultant, Certificat ca CIPD Trainer si FCIPD, CEO al Lemon Pip Consulting Limited (UK, Middle East and Asia). Este cunoscut la nivel global ca fiind, probabil, cel mai bun expert de talie mondiala atat in ceea ce priveste 'Compensatia', dar si 'performanta'.

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii invitati:

  • OANA PIPER - HR Manager, SOLINA ROMANIA
  • OANA CIOBANU - HR & CSR Manager, UP ROMANIA
  • STELIAN BOGZA - Co-Founder, BENEFITONLINE
  • VIOLETA BALINT - HR & Plant Deputy Manager, SENNHEISER
  • MONICA VARTIC - HR Manager, AGROCONCEPT

OANA CIOBANU - HR & CSR Manager, UP ROMANIA va sustine un workshop cu tema Cum facem sa fie vazut HR-ul ca partener de incredere pentru performanta business-ului? si va oferi mai multe exemple de bune practici pe care responsabilii de HR le pot implementa in propria activitate.

Evenimentul se adreseaza urmatorului public tinta: Directori Generali, manageri de HR, HR Business Partners, specialisti si consultanti de HR, antreprenori.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul HR Steps Iasi este organizat de BusinessMark alaturi de: ROMANIAN SOFTWARE, Signal Iduna, Deloitte Romania, Reff & Associates, UP Romania, Rent For Comfort, AVIS, AmCham Moldova, Asociatia Nationala a Recrutorilor.

Partenerii media ai conferintei sunt: Signal Connect, AGERPRES, NewMoney, Curierul National, Radio Romania Iasi, Evenimentul | Cotidian regional de stiri si anunturi din zona Moldovei, IQads, SMARK, Portal HR, Energynomics.ro, Debizz, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Curierul de Iasi, Business24, Ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Portal Management, Inoras.ro, NeataIASI.ro, Centruldepresa.ro, We Are HR, Administratie.ro, Bucuresteni.ro, Transilvania Business, Financiarul.ro, SpatiulConstruit.ro, Vox Capital, Chalbert, Revista Valoarea, Global Manager, Roportal, MediaRabbit, Gazetadestiri, PRBox, Rbeconnect, MoneyBuzz, AngajatorulMeu.ro, FEMEI IN AFACERI.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

#HR Steps Iasi 2018 , #Resurse umane