Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Forum privind raporturile si contractele de munca dupa integrarea in UE

Forum privind raporturile si contractele de munca dupa integrarea in UE

Aspectele legate de problematica muncii din perspectiva integrarii europene vor fi dezbatute la prima Editie a Forumului Legislatia Muncii, ce se va desfasura la Sinaia, in zilele de 28- 29 noiembrie.Discutiilwe vor viza piata fortei de munca dupa integrarea in Uniunea Europeana, contractele colective de munca in Romania si UE, precum si implicatiile si consecintele asupra salariatilor in procedurile de fuziune sau transfer de intreprinderi.

La acest Forum vor participa reprezentanti ai institutiilor de reglementare din Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), avocati de dreptul muncii, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale, directori generali si directori de resurse umane, consultanti si specialisti in management si in managementul resurselor umane.

Dezbaterile forumului vor include teme legate de piata fortei de munca dupa integrarea in UE: evolutii si tendinte, problemele provocate de litigiile de munca si prevenirea acestora, desfacerea contractului de munca si concedierile colective, sistemul public de pensii si fondurile private de pensii, problemele privind medicina muncii.

Bloombiz, Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2571 ori