Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facultate online pentru romanii din afara granitelor

Facultate online pentru romanii din afara granitelor

Cea mai veche universitate din Romania, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, va infiinta o Facultate Europeana Virtuala pentru Educatia Adultilor. In felul acesta, romanii din afara granitelor, care doresc sa urmeze studii superioare, o vor putea face prin intermediul Internetului.

"Este o facultate la distanta pentru cei care nu au posibilitatea de a ajunge la cursuri din diferite motive si, in special, pentru cei plecati in strainatate. Astfel de facultati exista deja in statele europene si dorim si noi sa implementam acest sistem", a declarat rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

Proiectul este finantat de Guvernul Romaniei, cu 1,5 milioane de euro si investitia trebuie sa fie profitabila, deci cursurile se platesc. O diploma de acest gen este utila in gasirea unui loc de munca in orice domeniu (resurse umane, PR, asistenta sociala, educatie sau chiar management).

Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 7829 ori