Este oficial: 4-5 octombrie, HR Summit Iasi!

Vineri, 14 Iulie 2017, ora 11:31
3384 citiri
Este oficial: 4-5 octombrie, HR Summit Iasi!

Misiunea omului de HR la momentul actual - de la recrutare, retentie, motivare sau evaluare - este sa faca fata provocarilor de zi cu zi pe care piata i le impune. Cum identificam corect principalele surse de motivatie pentru angajati? Cum crestem oameni care sa ocupe pozitii de management? Cum recrutam angajatii potriviti si mai ales, cum ii retinem in organizatii pe o perioada indelungata?

Pentru astfel de situatii, HR-ii apeleaza la toate instrumentele si abilitatile care ii transforma in super-eroi: Mediatorul Jedi, Neinfricata mereu in cautare de solutii inovative sau Wonder Woman cu argumentele potrivite ale unui partener de business.

O noua editie HR Summit: super-eroii ajung la Iasi

HR Summit, denumita generic The SuperHeRoes Conference, reuneste de mai bine de 5 ani Manageri si Directori de resurse umane din zona Moldovei, aducand in fata comunitatii de HR subiecte de actualitate si know how national si international.

Din 2013 si pana in prezent, speakerii prezenti la HR Summit au abordat o paleta larga de tematici, cu aplicabilitate practica in departamentele de resurse umane. Pe scena HR Summit au urcat reprezentanti ai companiilor Lyst, Altex, eMag, Flanco, Ernst& Young, L'Oreal, Oracle, Rols Royce, Noerr, IMB.

Urmatoarea editie HR Summit are loc in perioda 4-5 octombrie, la Iasi, in incinta Palas Congress Hall si reuneste peste 150 de specialisti si furnizori din domeniul resurselor umane si management, oferind acestora adevarate experiente de business in mijlocul unei comunitati puternice.

The Management of HR Department - Noutatea acestei editii

40% din directorii de companii din Romania sustin ca managementul practicat in Romania este inferior celui din Uniunea Europeana. In acelasi timp, peste 50% dintre respondentii unei cercetari realizata de Life Meets Work, sustin ca au manageri toxici, iar 24 % sustin ca liderii care manifesta un grad mare de stres sunt irelevanti atat la nivel de job performance cat si la nivel de organizatie.

"Intr-un mediu de business in care noile generatii, de la junior la senior, sesizeaza carente la nivel de management, este mai mult decat necesar sa constientizam si actionam pentru ca principiile de management sa fie adaptate nevoilor actuale.

Structura evenimentului este asadar imbunatatita cu o sectiune noua de workshop-uri, dedicata exclusiv managerilor si directorilor de resurse umane. Sectiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top si middle management.

Sa impartasesti din bunele practici, sa cauti solutii la situatii problematice si sa constientizezi ca doar prin educare si implicare activa contribui la un mediu de business sanatos", a declarat Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Modalitatea de inregistrare

Biletele de acces la eveniment, care includ participarea la workshop-uri, conferinta, dezbateri si networking sunt disponibile incepand de astazi, pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

Detalii suplimentare la adresa de e-mail bianca@liberoevents.ro sau 0364 110 371.

Despre HR Summit - The SuperHeRoes Conference si Libero Events

HR Summit - The SuperHeRoes Conference este organizata de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.

Suntem arhitectii de evenimente B2B, B2C si PR si credem in conexiunile dintre oameni. Facilitam accesul la o industrie puternica, livram continut de talie internationala si organizam evenimente memorabile.

Suntem o echipa tanara, atenta la detalii si ne tii minte zambetul prietenos de la o editie la alta! Tocmai de aceea clientii nostri devin parteneri, iar partenerii ne devin prieteni.

#HR Summit Iasi 2017 , #Resurse umane