Employer Branding Conference revine toamna aceasta la Bucuresti

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 15:14
2096 citiri
Employer Branding Conference revine toamna aceasta la Bucuresti

Intr-un moment in care tot mai multi factori neprevazuti afecteaza lumea afacerilor, una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta companiile astazi este accesul la oamenii talentati. Lipsa oamenilor buni ii tine pe manageri treji noaptea si are un impact asupra succesului si evolutiei companiilor.

Pentru a ajunge mai repede in topul alegerilor posibililor vostri angajati, Evensys ii invita pe oamenii din HR, recrutare si comunicare interna la cea de-a 5-a editie a Employer Branding Conference, care va avea loc pe 15 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In prezent, atragerea viitorilor angajati este un lucru dificil. Costurile de angajare au crescut in ritm alarmant. Insa, potrivit LinkedIn, companiile cu un brand de angajator puternic se bucura de o scadere, in medie, de 43% a costurilor pentru angajarea unui candidat, in comparatie cu companiile concurente.

Acestea au reusit sa construiasca un brand aliniat la nevoile de business pe termen lung si atrag in mod natural potentialii candidati, in loc sa investeasca bugete mari in campanii de publicitate si marketing.

In acest moment, angajatorii romani se confrunta cu o lipsa majora a fortei de munca - exista prea multe locuri de munca, dar nu destui angajati. Astfel toata lumea concureaza pentru cele mai bune talente.

Companiile care investesc in brand-ul de angajator au un avantaj competitiv pe termen lung, iar Employer Branding Conference cauta sa aduca cele mai noi idei pentru oamenii de HR, studii de caz relevante si exemple de bune practice in domeniul resurselor umane.

Cea de-a cincea editie a conferintei reuneste cei mai buni specialisti in domeniu, cu scopul de a oferi participantilor acces la know-how si studii de caz prezentate de reprezentantii unor branduri de top precum: Alex Bratu (Country Manager, JYSK Romania), Alina Vesca (L&D and Talent Manager, Vodafone Romania), Alexandru Lapusan (CEO & Founding Partner, Zitec), Irina Ignatescu (HR Director, McDonald's Romania), Marius Ciurariu (Director de Resurse Umane, Provident), Madalina Uceanu (Managing Partner, Career Advisor), Alina Bratu (Director National de Comunicare, Vitesco Technologies Romania), Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Research).

9 motive pentru a participa la conferinta

Daca esti interesat de atragerea candidatilor, vei invata:

✔ sa atragi candidatii potriviti companiei tale

✔ sa transformi angajatii in ambasadori de brand

✔ sa imbunatatesti experienta oferita candidatilor

✔ sa masori eficient eforturile depuse pana acum sa descoperi noi instrumente si bune practici

✔ sa imbunatatesti dinamica procesului de recrutare

Daca esti interesat de pastrarea angajatilor, vei invata:

✔ sa descoperi noi metode prin care sa imbunatatesti procesul de retentie

✔ sa comunici eficient cu angajatii

✔ sa oferi mai multe oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei

✔ sa descoperi noi instrumente si bune practici

Mai multe detalii despre eveniment, program si inregistrare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.

Employer Branding Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si Vodafone Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Employer Branding Conference , #Resurse umane