Dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra are un CEO

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 11:05
2328 citiri
Dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra are un CEO

Fernando Guedes de Oliveira a preluat, incepand cu 1 aprilie 2010, conducerea Sonae Sierra in calitate de CEO, devenind astfel responsabil pentru strategia si coordonarea globala a activitatilor companiei, a anuntat joi dezvoltatorul imobiliar portughez, precizeaza NewsIn.

In luna martie 2009, dupa anuntarea retragerii din functia de CEO a lui Alvaro Portela, Fernando Guedes de Oliveira a fost numit Deputy CEO Sonae Sierra, avand responsabilitati directe asupra Departamentului de Sustenabilitate.

Astfel, Fernando de Oliveira va supraveghea direct departamentele de Comunicare, Resurse Umane, Marketing, Sustenabilitate si Inovatie.

Alaturandu-se echipei Sonae Sierra in 1991, Fernando Guedes de Oliveira a devenit director de fezvoltare pentru Europa in 1999.

Un an mai tarziu, in 2000, Fernando Guedes de Oliveira a fost invitat sa faca parte din Consiliul de Administratie al Sonae Sierra SGPS SA in calitate de director executiv responsabil cu extinderea, dezvoltarea, design-ul si arhitectura centrelor comerciale dezvoltate de Sonae Sierra in Europa.

Anterior numirii sale in 2000, Fernando Guedes de Oliveira a fost responsabil pentru managementul global al unor proiecte de amploare precum ViaCatarina Shopping - in Porto si Centro Vasco da Gama - in Lisabona.

#dezvoltator, #imobiliar, #sonae, #sierra, #ceo , #Resurse umane