Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs de management de proiect in Bucuresti

Curs de management de proiect in Bucuresti

Schultz Consulting organizeaza, intre 22-24 iunie si 29 iunie - 1 iulie, un curs de management de proiect. Acesta se va desfasura la Bucuresti, in sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Training-ul este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Se va pune accent pe managementul de proiect al fondurilor structurale, cu aplicatii pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Participantii vor parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea proiectului. La sfarsitul cursului, acestia vor sustine un examen de absolvire, care va consta dintr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (un proiect redactat). Trainerii ii vor asista pe participanti atat in procesul de insusire a cunostintelor privind managementul de proiect, cat si in redactarea proiectului.

Cursul va avea urmatoarea tematica: Planificarea proiectului; Analiza riscului proiectului; Implementarea proiectului; Proceduri de achizitii; Evaluarea proiectului; Managementul resurselor umane; Management financiar; Aplicatii practice.

Participantii vor parcurge 6 module, urmand sa fie evaluati la sfarsitul fiecaruia. La sfarsitul cursului, participantii vor sustine un examen de absolvire si vor primi certificat de competente, in conformitate cu ocupatia de Manager proiect, recunoscut de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Pentru participare se percepe o taxa de 1400 RON pentru fiecare participant.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1260 ori