Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CSSPP a cheltuit anul trecut 9,7 milioane lei cu angajatii

CSSPP a cheltuit anul trecut 9,7 milioane lei cu angajatii

Arbitrul pensiilor private a cheltuit anul trecut 9,7 milioane lei (2,3 mil. euro) cu personalul, cu 23% mai mult decat in 2008, din care cheltuielile salariale in bani au fost de 7,6 milioane lei, iar cheltuielile salariale in natura au insumat 140.541 lei, arata un raport al CSSPP, publicat luni si citat de Newsin.

"CSSPP a urmarit pe parcursul anului trecut si recrutarea de personal nou, care sa atinga standardele de pregatire caracteristice unei autoritati de supraveghere in domeniul financiar, dar, in acelasi timp, si mentinerea resursei umane existente", se arata in raport.

La sfarsitul anului 2009, personalul de specialitate al CSSPP era format din 81 de persoane, in crestere cu 6% fata de sfarsitul anului 2008 si de 2,6 ori mai mare ca in 2006.


Cheltuielile de personal au fost anul trecut sub cele estimate in buget, de 10 milioane lei.


"Astfel, la cheltuieli de personal s-au efectuat plati mai mici cu 269,50 mii de lei, iar la cheltuieli privind bunurile si serviciile s-au efectuat plati mai mici cu 123,4 mii lei.


Aceste economii s-au datorat politicii financiare a conducerii Comisiei, de minimizare a cheltuielilor strict necesara in contextul actualei crize economico-financiare", potrivit CSSPP. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1285 ori
Citeste mai multe desprecsspp angajati cheltuieli pensii private