Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Companii de top iti dau intalnire la Employer Branding Conference

Companii de top iti dau intalnire la Employer Branding Conference


Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului de angajator, revine cu cea de-a patra editie! Timp de doua zile, pe 6 si 7 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, participantii vor avea acces la prezentari si studii de caz oferite de reprezentantii unor companii de top precum: Vodafone, Michelin, Lidl, Sphera Franchise Group, Ford, Pwc Romania si 5 To Go.

Prima editie din acest an se va concentra pe oferirea unor solutii actuale, pe gasirea unor tactici eficiente si implementarea unor noi idei in activitatile de employer branding.

De la depasirea practicilor traditionale in materie de resurse umane, masurarea eficientei unei strategii de employer branding, pana la recrutarea si retentia angajatilor, specialistii prezenti vor oferi sfaturi practice care vor putea fi implementate cu usurinta.

Training LinkedIn - 6 martie

Pentru cei care vor sa dobandeasca toate cunostintele si tehnicile pentru a sustine activitatea pe LinkedIn, am pregatit primul training despre LinkedIn pentru Resurse Umane, sustinut de Mark Williams (LINKEDIN TRAINER - UK), unul dintre expertii LinkedIn de top din lume.

Participantii vor avea acces la un kit complet pentru noi solutii de comunicare si interactiune pe LinkedIn.

De ce sa participi:

  • Vei afla cele mai noi solutii, metode si tehnici pentru LinkedIn.
  • Vei descoperi cum poti creste vizibilitatea companiei.
  • Vei invata cum sa creezi mesaje eficiente care sa atraga atentia prospectilor.

Astazi, intr-o piata globala din ce in ce mai competitiva, Resursele Umane pot juca un rol strategic in promovarea afacerilor prin atragerea de talente, parteneriate de business si engagement.

Conform unui studiu realizat de Boston Consulting Group, firmele care investesc in brandul de angajator ar putea inregistra o crestere a veniturilor de pana la 3,5% si o crestere a marjei de profit de 2,5%.

Mai mult, prin pozitionarea corecta a companiei, recrutarea noilor talente devine mai usoara. Acesta este motivul pentru care platforme precum Facebook si LinkedIn sunt utilizate din ce in ce mai des pentru a contacta potentialii angajati.

Mai multe detalii despre speakeri si inregistrare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.

Employer Branding Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania, cu sustinerea Vodafone Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1029 ori
Citeste mai multe despreEmployer Branding Conference