Celebrul recrutor Johnny Campbell a sustinut un training la Adecco Romania

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 13:52
2676 citiri
Celebrul recrutor Johnny Campbell a sustinut un training la Adecco Romania
Johnny Campbell

Johnny Campbell, un lider recunoscut al lumii trainerilor in recrutare din intreaga lume, a fost saptamana trecuta pentru a treia oara in Romania si pentru prima data chemat de o companie de resurse umane.

Recunoscut ca fiind un maestru al eficientei si rigurozitatii, Johnny Campbell transforma procesul de identificare al candidatilor potriviti intr-un mecanism matematic cu rezultate rapide si bine targetate.

Bazele de date devin tot mai greu de construit, updatat, mentinut si utilizat, asa ca toti marii actori de resurse umane ar trebui sa se orienteze catre bazele de date imense precum Linkedin sau Google, unde pot gasi candidatii ideali nevoilor clientilor lor daca stiu cum sa efectueze o cautare eficienta.

In acest scop, Johnny Campbell a fost invitat de catre specialistii Adecco in recrutare pentru a le dezvalui din tainele unei cautari relevante, formule, tehnici, procedee, astfel incat timpul utilizat pentru gasirea candidatului perfect sa fie optim, iar rezultatele in ton cu cerintele exacte ale clientului.

"Ne dorim sa fim tot timpul tot mai sus, sa ne eficientizam procesele astfel incat clientii nostri sa poata primi servicii de o calitate eficienta la costuri reduse, iar candidatii selectati sa respecte un procent de 100% din cerintele clientului, conforme cu experienta si studiile acestora, nu conforme unor pareri, recomandari si alte idei irelevante. Cautarea si selectia trebuie sa fie procese matematice, nu concluzii bazate pe indici obiectivi. Iar cum in tara inca nu exista astfel de procedee aplicate, am apelat la know-how-ul international, la cel mai bun om in acest domeniu si asteptam cu nerabdare sa punem in aplicare skill-urile noi dobandite." declara Marga Radu - Head of Permanent Placement Adecco Romania.

Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile oferite au la baza 50 de ani de experienta si cunostinte, acumulate de-a lungul timpului, metode si tehnici moderne de lucru, cunoasterea pietei din Romania si intelegerea clara a nevoilor clientilor.

#Johnny Campbell Romania, #Johnny Campbell Adecco , #Resurse umane